Премиерът на Израел Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21

...
Премиерът на Израел Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21
Коментари Харесай

Нетаняху бе задължен да се яви на първото заседание по делото срещу него

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и ще би трябвало да се яви в неделя в съда, откакто министерството на правораздаването е отхвърлило настояването му да пропусне първото съвещание от започващия против него развой за корупция, съобщи Българска телеграфна агенция.

В публикувано през днешния ден изказване на ведомството се споделя, че наличието на обвинения в едно от районните съдилища в Ерусалим е належащо, с цел да бъде уверена обществеността, че процесът против него е обективен.

Новото държавно управление на Израел към този момент е обект на рецензия

Израелски медии цитираха юристите на Нетаняху, че първото съвещание от процеса е "техническо ", т.е. на него най-вече се чете обвинителният акт, тъй че наличието на техния клиент не е неотложно.

Нетаняху е първият настоящ министър-председател на Израел, която ще седне на подсъдимата пейка. Делото против него трябваше да стартира в средата на март, само че бе отсрочено за 24 май поради коронавирусната пандемия.

През януари т.г. той бе публично упрекнат във взимане на рушвет, машинация и корист с доверие. Обвинителният акт сочи, че Нетаняху е предложил политически облаги в подмяна на позитивни за него изявления в медии и е помагал на богати предприемачи, против което получавал дарове. Ако бъде приет за отговорен по обвиняването в корупция, Нетаняху може да получи до 10 години затвор. За потвърдени машинация и корист с доверието се планува присъда до три години затвор, въпреки че това е малко евентуално да стане. Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и неведнъж е заявявал, че не е направил нищо неправилно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР