Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху предупреди, че всеки, който заплашва

...
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху предупреди, че всеки, който заплашва
Коментари Харесай

Който заплашва Израел, ще носи пълна отговорност, предупреди Нетаняху

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху предизвести, че всеки, който " заплашва да ни унищожи, ще носи цялостна отговорност " след няколко офанзиви в Сирия, осъществени от израелските въоръжени сили тази заран, оповестяват международните информационни организации.

Говорейки по време на откриването на ново летище в град Ейлат, Нетаняху коментирал пред публицисти, че " действаме както против Иран, по този начин и против сирийските сили, които поддържат иранската експанзия ", преди да подчертае, че " ще ударим всеки, който се опита да ни навреди. Който заплашва да ни ликвидира, ще носи цялостна отговорност ".

По-рано през днешния ден Началникът на военновъздушните сили на Иран разгласи, че Ислямската република е нетърпелива да се бори с Израел и да го унищожи.

" Младите хора във военновъздушните сили са изцяло подготвени и нямат самообладание да се изправят против ционисткия режим и да го заличат от лицето на Земята ", настоя бригаден военачалник Азис Насирзадех.

Тази заран израелските въоръжени сили оповестиха, че са блъснали към 10 обекта, принадлежащи на Революционната армия на Иран, откакто в неделя е била изстреляна ракета към Израел над Голанските възвишения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР