Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху обяви, че Израел ще продължи

...
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху обяви, че Израел ще продължи
Коментари Харесай

Израел ще продължи ударите срещу Иран в Сирия

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху разгласи, че Израел ще продължи военните си интервенции в Сирия , откакто Русия разгласи, че ще достави усъвършенствана противовъздушна система на съюзничката си Сирия, оповестява " Ройтерс ".

" Ще продължим да действаме, с цел да предотвратим военното подсилване на Иран в Сирия , а също по този начин ще продължим военната съгласуваност сред израелските въоръжени сили и съветската войска ", разяснява Нетаняху пред публицисти преди да се качи на самолета за Ню Йорк, където ще взе участие на Общото заседание на Организация на обединените нации.

 Израел отхвърли обвиняванията на Москва, закани се да продължи да удря в Сирия
Израел отхвърли обвиняванията на Москва, закани се да продължи да удря в Сирия

Сирия е отговорна за случилото се

Русия съобщи в понеделник, че ще даде противовъздушна ракетна система С-300 на Сирия в границите на идващите две седмици, макар безапелационните възражения от страна на Израел, седмица откакто Москва упрекна Израел, че косвено е провокирал свалянето на съветския боен аероплан в Сирия.

Русия, която подкрепя режима в Сирия против бунтовниците и терористите, съобщи, че сирийските противовъздушни батареи са свалили нейния разследващ аероплан Ил-20 по простъпка, малко откакто израелски самолети са нанесли удари по намиращ се наоколо боен обект.

 Русия: Вината за сваления Ил-20 е напълно на Израел
Русия: Вината за сваления Ил-20 е напълно на Израел

Москва упрекна еврейската страна в незаконна немарливост

Москва упрекна Израел в основаването на рискови условия, които са предизвикали случая.

Израел, който неведнъж е правил въздушни удари в Сирия по време на войната, съобщи след случая, че ще работи за ограничение на конфликтите на своите интервенции с съветските сили, само че няма да ги приключи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР