Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху обвини Иран в лъжи по

...
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху обвини Иран в лъжи по
Коментари Харесай

Нетаняху: Иран лъже за украинския самолет, знаели са, че са го свалили

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху упрекна Иран в неистини във връзка на авариралия аероплан на Международните авиолинии на Украйна и изрази съболезнования за жертвите на нещастието, предава РИА Новости.

„ Иран излъга. Както лъгаха за своята секретна нуклеарна стратегия, в този момент лъжат за украинския аероплан. От самото начало са знаели, че са го свалили. Те знаеха, че той е бил свален несъзнателно, само че са излъгали съзнателно. Те излъгаха целия свят “, сподели Бенямин Нетаняху.

„ Това изцяло опонира на метода, по който би трябвало да работи една цивилизована страна, и ние изричаме съболезнования на жертвите на измамата и небрежността на Иран “, добави той.

Нетаняху прикани Англия, Германия и Франция да се причислят към наказания на Съединени американски щати против Иран, предава " Фокус ".

„ Приветствам въведените от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп нови доста строги наказания против този режим (иранския-бел.ТАСС). Трябва да кажа, че това е направено и по отношение на решението на Иран да форсира процеса на обогатяване с уран. Призовавам Англия, Франция и Германия да се причислят към напъните на Съединени американски щати “, съобщи Нетаняху.

„ Израел няма да разреши на Иран да създаде нуклеарно оръжие “, добави премиера. /focus-news.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР