Премиерът на Италия разпореди да се въведат допълнителни ограничения в

...
Премиерът на Италия разпореди да се въведат допълнителни ограничения в
Коментари Харесай

За месец: Италия затваря киносалони, театри, фитнеси и игрални зали

Премиерът на Италия разпореди да се вкарат спомагателни ограничавания в страната за да се овладее разпространяването на, съобщи АНСА. От 26 октомври до 24 ноември в страната затварят порти спортните зали, публичните басейни, игралните зали, киносалоните, театрите и спа центровете. Освен това всички обекти за публично хранене - питейни заведения, заведения за хранене и кафенета ще работят до 18 часа.
Правителството възнамерява да изплати като обезщетения на засегнатите заведения към 2 милиарда евро. На една маса могат към този момент да седнат четири, а не шест души, както бе до момента. Изключения ще се вършат, когато посетителите са членове на едно семейство и живеят дружно. След 18 часа заведенията за хранене могат единствено да доставят храна по домовете. Това ограничаване не се отнася за крайпътните заведение за хранене, написа.
 Протести в Неапол поради Коронавирус рестриктивните мерки Протести в Неапол поради Коронавирус рестриктивните мерки
Стотици протестиращи в Неапол замерваха с пиратки служителите на реда и възпламениха кошчета за отпадък късно в петък по време на проява против о...
Конте поучава и да се понижат до нужния най-малко напредванията на жителите. Засега не се вкарва комендантски час на цялата територия на страната, само че той към този момент работи в редица области, измежду които е и столичната Лацио. В нея е неразрешено да се излиза след 23 часа, в случай че няма незабавна нужда. Остават без смяна до момента въведените ограничения като носенето на маска на всички места, меренето на телесната температура, самоизолирането при заразяване или контакт със инфектиран. Засега учебните заведения остават отворени, въпреки че в доста горни класове образованието минава в онлайн режим. В университетите е въведено отдалечено образование.
В Италия от началото на октомври всеки ден се записват оптимални нараствания за денонощие на далите позитивна проба за COVID-19. На 23 октомври този индикатор надвиши 19 000. От началото на пандемията броят на инфектираните с новия ковид е над половин милион, от които над 250 000 са излекувани, а над 37 000 са умряли от затруднения от инфекцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР