Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис ще обяви във вторник план

...
Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис ще обяви във вторник план
Коментари Харесай

В аванс: Какво предвижда планът за облекчаване на ограниченията в Гърция?

Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис ще разгласи във вторник проект за последователно облекчение на рестриктивните мерки, въведени против разпространяването на ковид. Това заяви представителят на държавното управление Стелиос Пецас.
В коментар пред телевизия „ Skai “ Пецас разгласи, че последователното отпадане на ограничаващите ограничения ще стартира при започване на май и ще завърши в края на юни.
От 4 или 5 май, в сходство с известието на държавното управление, хората ще могат да излязат, без да изпращат SMS на държавен номер или да имат със себе си писмен документ, посочващ повода за излизането им от къщи.
Остава да се дефинира дали хората ще могат да изоставен обитаемото място, в което живеят, с цел да пътуват до своя остров или село, добави Пецас.
При всички случаи, рестриктивните мерки и възбраните за пътешестване ще останат в действие през идните няколко почивни днис към 1 май, акцентира представителят.
Планът за учебните заведения е те да се отварят последователно, заяви в това време изданието „ Катимерини “, представено от БГНЕС.
Малките магазини за търговия на дребно ще могат да се отварят от 4 или 5 май, а универсалните магазини за момента ще останат затворени.
Отварянето на църквите ще бъде позволено при идващ стадий, без Пецас да посочи съответни дати за това. Разработена е и стратегия за поетапно разрешаване на спортните действия.
Темата продължава и в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР