Премиерът на Финландия в оставка Сана Марин е подала молба

...
Премиерът на Финландия в оставка Сана Марин е подала молба
Коментари Харесай

След 19 години заедно: Премиерът на Финландия Сана Марин и Маркус Райконен се развеждат

Премиерът на Финландия в оставка Сана Марин е подала молба за бракоразвод след 3-годишен брак и 16-годишна връзка, пишат международните организации.  Новината първо е била обявена в Инстаграм. Тя и брачният партньор ѝ Маркус Райконен са подали молба за бракоразвод по взаимно единодушие. „ Изживяхме младостта си дружно, дружно навлязохме в зрелост и дружно израснахме като родители на нашата скъпа щерка “, написа Марин след сватбата си с Райконен през август 2020 година

Сега те пишат, че ще останат другари и че са признателни един на различен за годините, прекарани дружно.

Тридесет и седем годишната Марин, която беше най-младият министър председател в света, когато встъпи в служба през 2019 година, е считана от почитателите си по целия свят за модел за подражателство за прогресивните млади водачи даже и в този момент, когато гласоподавателите гласоподаваха за промяна на властта.

През август предходната година красивата някогашна министър-председателка стана обект на рецензии поради плевел ваучър с нейно приъсъствие. Във видеото се виждаше по какъв начин Марин е на колене на дансинга, с ръце зад главата, танцувайки, до момента в който пее.

„ Разочарована съм, че това е станало обществено притежание. Прекарах вечерта с другари. Разпусках, много диво, да. Танцувах и пях “, съобщи тогава Сана Марин. По-рано пък сервира обществено опрощение, откакто беше на клуб до 4 ч. сутринта без служебния си телефон, заради което не е била осведомена, че е била в непосредствен контакт с човек, дал позитивен тест за Covid-19.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР