Премиерът на България Бойко Борисов обяви днес, че ако някой

...
Премиерът на България Бойко Борисов обяви днес, че ако някой
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Това с Левски е шашмалогия, нарочно го правят, утре ще хвърля писмото в коша

Премиерът на България Бойко Борисов разгласи през днешния ден, че в случай че някой е желал да помогне на Левски, е щял да трансферира акциите на клуба на Наско Сираков без да прави шашмалогии. Министър-председателят добави, че в случай че управлението на сините му е изпратило писмо, то той на следващия ден ще го хвърли в коша.

Какво общо имам аз с Левски, с цел да ми се пращат писма. Не се интересувам въобще и няма да разясня тази тематика. Вие се излагате, влизате в тематика и всеки ден го вършиме. Защо? За какво Левски ще ми написа писмо? Кои акции? Защо се вкарвате в тази шашмалогия. Те преднамерено го вършат, вие им ставате ретланслатор и след това се обиждате. Какво общо имам аз. Някой в случай че е желал да направи положително на Левски, ще съобщи на Наско Сираков още незабавно акциите и ще завърши тематиката.

Ако има такова писмо в действителност, ще го скъсам и ще го хвърля в коша. Защото нямам нищо общо с това. И ще дойдете да ме питате към този момент дали е хвърлено. Заповядайте на следващия ден. Ще им кажа на следващия ден, че съм го хвърлил. От София до тук бихте път. Дайте да забележим първо учебното заведение. Погледнете къде са учили българчетата”, сподели Бойко Борисов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР