Премиерът на България Бойко Борисов дойде на посещение във Варна.

...
Премиерът на България Бойко Борисов дойде на посещение във Варна.
Коментари Харесай

Борисов: Другата година вдигаме заплатите в бюджетния сектор

Премиерът на България Бойко Борисов пристигна на посещаване във Варна. Заедно с министъра на спорта Красен Кралев и кметът на Варна Иван Портних, той посети ремонтираната зала " Конгресна " в ДКС. Премиерът употребява да се срещне и с играчите от националния тим по волейбол, които по това време организираха своята подготовка, съобщи кореспондент на Varna24.bg

" Днес тематиката е спорт. Виждате, че направихме зали в редица градове. В Пловдив и София даже нямаше читави зали, сами виждате по какъв начин е сега. За Варна да не приказваме, тази зала беше пред сриване. За нас е значимо да създадем залите, с цел да се усещат добре всички, не е значимо аз да участвам. Много се радвах като гледах срещите по футбол със Словения и Норвегия. Мога да кажа, че в случай че продължат по този начин и се класират, следващата година може да им създадем едно кокетно ново стадионче. Футболистите играят доста сърцато, стотина милиона могат да се отделят за един нов стадион. Пак споделям през днешния ден тематиката е спорт и нова Математическа гимназия в Бургас, а Математическата гимназия на Варна ще стане и тя ", сподели Борисов.

" Ако разрешават плановете, от идната година ще вдигнем заплатите в бюджетния бранш с 10%, приказвал съм за това с Горанов. Сами виждате, в случай че комунистите са на власт тогава стартират дефицитите в бюджета. ", показа още министър председателят.

Борисов отхвърли да се кандидатира за президент, откакто подобен въпрос му бе заложен от публицист.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР