Премиерът Кирил Петков заяви, че се увеличават средите, които искат

...
Премиерът Кирил Петков заяви, че се увеличават средите, които искат
Коментари Харесай

Все повече врагове има правителството, смята Петков

Премиерът Кирил Петков съобщи, че се усилват средите, които желаят държавното управление да бъде свалено. При посещаване в Трявна той съобщи, че кабинетът има от ден на ден врагове - както вътрешни, по този начин и външни:

" Всички, които до този миг са крали и знаят, че рано или късно ще минат в случай че не през естествената прокуратура, то през еврпрокуратурата - където има евросредства. Втората група от хора е които са били свързани с газови и енергийни облаги, които в този момент свършва. Трето - съветската страна и техните хора съм сигурен, че сега биха се радвали някое друго държавно управление да видят ".

По-рано през днешния ден, във Велико Търново, министър председателят Кирил Петков сподели, че ръководещите не престават да търсят поддръжка за ново парламентарно болшинство, откакто партия " ИТН " напусна обединението:

" Да имаме 121 депутати, които никой от тях да няма зависимости, никой от тях да не стопира промяната в правосъдната система, никой да не стопира смяната в антикорупционната комисия, да можем да приемем бюджета ".

Според Петков належащо е още седем души да последват петимата депутати от партия " ИТН ", които през вчерашния ден обавиха, че напущат нейната парламентарната група.

Източник: БНР

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР