Премиерът Кирил Петков заяви, че се увеличават средите, което искат

...
Премиерът Кирил Петков заяви, че се увеличават средите, което искат
Коментари Харесай

Петков: Правителството има все повече вътрешни и външни врагове

Премиерът Кирил Петков съобщи, че се усилват средите, което желаят държавното управление да бъде свалено. При посещаване в Трявна той съобщи, че кабинетът има от ден на ден врагове - както вътрешни, по този начин и външни:

" Всички, които до този миг са крали и знаят, че рано или късно ще минат в случай че не през естествената прокуратура, то през еврпрокуратурата - където има евросредства. Втората група от хора е които са били свързани с газови и енергийни облаги, които в този момент свършва. Трето - съветската страна и техните хора съм сигурен, че сега биха се радвали някое друго държавно управление да видят ".

По-рано през днешния ден, във Велико Търново, министър председателят Кирил Петков сподели, че ръководещите не престават да търсят поддръжка за ново парламентарно болшинство, откакто партия " ИТН " напусна обединението:

" Да имаме 121 депутати, които никой от тях да няма зависимости, никой от тях да не стопира промяната в правосъдната система, никой да не стопира смяната в антикорупционната комисия, да можем да приемем бюджета ".

Според Петков належащо е още седем души да последват петимата депутати от партия " ИТН ", които през вчерашния ден оповестиха, че напущат нейната парламентарната група.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР