Премиерът Кирил Петков отрече важността на темата за РС Македония

...
Премиерът Кирил Петков отрече важността на темата за РС Македония
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не обръщайте внимание на темата за РС Македония, тя приключи

Премиерът Кирил Петков отхвърли значимостта на тематиката за районен съд Македония и раздаде указания на медиите коя е „ новината на деня “. Това се случи на брифинга след съвещанието на Министерския съвет, заяви Tribune.

„ През цялото време тематиката за РСМ беше употребена да отвлича публичното внимание. Защо през днешния ден беше определено чуването? За да се изпълнят новините с тази тематика и да се избегне една доста по-важна тематика на министъра на финансите. И това е, че междуведомствена комисия на МФ и Министерство на регионалното развитие открива 2,5 милиарда противозаконни градежи. И тези бюджети трябвало да бъдат платени от нарастването, поискано от Министерство на регионалното развитие. Това е новината на деня! “, акцентира Петков.

„ Днес излиза комисията с тези изводи с ясни образци! “, издаде в задатък министър председателят.

Сред образците имало и 6 метра водосточна тръба за 1 млн. лева Не стана обаче ясно нито къде е, нито какво се включва в тази цена, нито каквито и да било детайлности за какво е противозаконна. Според Петков имало 2,5 милиарда такива образци.

„ Това демонстрира, че сме били прави от самото начало! “, похвали се министър председателят.

Той с усмивка и очевидно удовлетворение заяви и „ невиждания триумф “, че немски митничари ще дойдат на българската граница – очевидно обещани му след негови изказвания, че там има „ мафия “.

„ В деня, в който това беше обявено, ни се изиска и избор на съмнение “, навърза радостно нещата министър-председателят.

Той успокои българите, че „ в този миг войната с мафията продължава. Не се хващайте на клопките, с които те се пробват да отвлекат вашето внимание “, посъветва Кирил Петков.

„ Не обръщайте внимание на тематиката за районен съд Македония, тя завърши. Следете кой какви пари от вашите пари желае да дава за противозаконни градежи “, заръча той на целокупния български народ.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР