"Премиерът казва, че държавите признават държави. Отговорът му е коректен.

...
"Премиерът казва, че държавите признават държави. Отговорът му е коректен.
Коментари Харесай

Захариева разкри ядосан ли е Борисов от думите на Дачич и какво трябва да последва

"Премиерът споделя, че страните признават страни. Отговорът му е правилен. Той споделя, че когато си комисар, ти би трябвало да гледаш първо полезностите на съюза и след това на страната си, което е безусловно правилно. На първо място, предлагаме да се разбере какво споделя министър председателят. Нашият министър председател е в съвършени връзки с техния, както и с президента им. Ние сме "за " добросъседски връзки, само че не поносим такива страсти ", разяснява Захариева във връзка думите на Ивица Дачич към българския министър-председател Бойко Борисов.

"Обсъдих с Борисов обстановката. Позицията ни е идентична. Не е задоволително външен министър да се обръща към министър председател. Мисля, че нещата ще се изяснят. Самият Дачич е извикал нашия краткотрайно ръководещ в Сърбия ", сподели още вицепремиерът.

Жени Марчева попита външния министър на кого е Гоце Делчев - България или Македония.

"Гоце Делчев е общ - имаме обща история. Точно това споделя и договорът за добросъседство. Той е българин, изтъкнат бунтовник. Има път да извървим, само че знаците са доста положителни ", съобщи тя.

Тя разяснява и политиката у нас и идния конгрес на ГЕРБ.

"Малко ставаме смешни от време на време, когато решим, че различен би трябвало да ни оправя. Не си припомням Българска социалистическа партия да се беше записала при референдума. Нямам спомен да се бяха записали срещу дребната дотация. Важното е финансирането да е ясно и транспарантно, а не да се заобикаля закона ", сподели Захариева във връзка сигнала на водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към европейските институции за намаляването на дотацията.

Попитана дали съжалява, че Цветан Цветанов ще бъде намален в редови член на ГЕРБ, Захариева изясни: "Премиерът доста пъти е показвал, че даже малко подозрение да има в хората си, те си потеглят. Трябва да сме доста деликатни какво вършим и понижението на Цветанов е в реда на нещата. "

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР