Премиерът инспектира ремонтирания път Кричим-Смолян. Борисов използва повода, за да

...
Премиерът инспектира ремонтирания път Кричим-Смолян. Борисов използва повода, за да
Коментари Харесай

Борисов: От папата до Белия дом дадоха оценка на България

Премиерът инспектира ремонтирания път Кричим-Смолян. Борисов употребява мотива, с цел да разяснява отиващата си 2019-та. По думите му тя е била добра за България, а оценка за страната ни са дали от папата до Белия дом. 36-те километра ремонтиран път са единствената връзка на Кричим, Михалково и Девин със света и са ремонтирани за 52 млн. лева

Шофирайки и излъчвайки онлайн от джипа си, министър председателят направи равносметка на отминалата 2019-а: стопанската система е в процес, приходите порастват, а районите се развиват.
Бойко Борисов, министър-председател: От папата до Белия дом, най-важните хора в света, дадоха оценка за България. Етнически мир, районите са в напредък. Големите инфраструктурни планове се строят.
Коментирайки ремонта на част от пътя Кричим-Михалково-Смолян, министър председателят подсети, че пътят преди години е свършвал в планина и е коствал по-скъпо по време на социалистите.
Бойко Борисов, министър-председател: Понеже Радев доста обича да приказва за корупция. Да пристигна да види неговото държавно управление: 17 километра - 240 млн. За същия път 38 км. - 46 млн. Ето я корупцията.
Борисов разгласи, че следващата година по това време ще има още един пробив за Гърция: Граничен контролно-пропусквателен пункт Рудозем-Ксанти.
Бойко Борисов, министър-председател: Това е извънредно значим пробив за Смолян, за бизнеса, за целия район, за туризма.
Премиерът остана удовлетворен, че строителите платили заплатите на служащите.
Бойко Борисов, министър-председател: Трябва да браним служащите като зениците на очите си, тъй като те дават Брутният вътрешен продукт. Давайте заплати, щото...
Премиерът беседва с служащите, а в Михалково го посрещна локален гражданин с обръщението " Ваше Високоблагородие ".
Бойко Борисов, министър-председател: И аз съм селяндур от Банкя като тебе! Приятно ми е, Бойко!
Местните поданици желаеха пари за ремонт на прилежащите пътища в района, както и за почистване на остарели срутища.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР