Премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред журналисти

...
Премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред журналисти
Коментари Харесай

Борисов за апартаментите: Тъжно и гадно ми е, Цветанов да си направи изводи

Премиерът и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред публицисти в Брюксел, че ще събере Изпълнителната комисия на партията поради абсурда с жилищата на властта.

Тъжно ми е, че в ден, в който дадохме 53 млн. за великденски надбавки като се вземат и добавките за Коледа, общо, над 106 млн. от Коледа това потъва, отпътува. Много ми е тъжно и гадно. Обяснение има. Говорих с Цветанов по телефона, той на следващия ден отива в Америка, в сряда ще се прибере, ще приказвам още веднъж с тях. Ще събера изпълнителната комисия. Никак не ми е приятна тази тематика. Ще изчакам и резултатите от инспекциите на КОНПИ, и прокуратурата. Трябва да се изправя и против сътрудниците, които споделят - във всеки случай ти режеш глави и махаш, а те застават като един и пазят отговорните. На единия дали милион от КТБ, на Вежди му откраднали милион, а те ги постаявт на една повърхност, уточни Борисов.

Дори единствено нарушаване, а не закононарушение да има, доста деликатно ще проследя тези покупко-продажби, тъй като решенията са доста тежки в толкоз малко време преди изборите, добави той.

В ГЕРБ постоянно сме вземали верните решения. И това, че другите са маскари, нас не ни оправдава. Въпросът е ГЕРБ прави ли по този начин, това е тежкият въпрос, това е честен въпрос, разяснява министър председателят.

Всичко е доста добре планувано. Цветанов също би трябвало да си направи заключения от кое място пристигна тази офанзива по това време. Можеше да пристигна след изборите, можеше да пристигна по-рано. Но това отново не ни оправдваява. Така че като се забележим, ще повеждам диалог дали е законно или не. Мъчно ми е, че толкоз положителни неща направихме, а цялата гнусота, която сега ни удря, е за нещо толкоз битово и излишно. При състояние, че имаш жилища, за нещо, за което си ял пердах, кое наложи да го направиш тъкмо в този момент, сподели още Бойко Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР