Премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставките на

...
Премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставките на
Коментари Харесай

Горанов, Караниколов и Маринов отиват в оставка

Премиерът и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов изиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на стопанската система Емил Караниколов, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Решението беше взето след среща на ръководителя на Политическа партия ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов с регионалните координатори на партията, прецизират от групировката.

По време на съвещанието координаторите на партията желаеха от Борисов освобождението на тримата министри с претекста – оборване на внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в директна взаимозависимост от Движение за права и свободи и Делян Пеевски. Според регионалните координатори ГЕРБ несправедливо търпи негативи поради спекулациите в обвързване с Движение за права и свободи.

Партията прави оценка високо приноса на финансовия министър Владислав Горанов за приемането на България в чакалнята на Еврозоната и водената политика на финансова непоклатимост.

По време на срещата беше дадена и висока оценка и за вътрешния министър Младен Маринов, под чието управление Министерство на вътрешните работи означи положителни резултати в битката с контрабандата, битовата престъпност и трафика и търговията на опиати.

Беше оценен и приносът на икономическия министър Емил Караниколов за нарастването на задграничните вложения в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР