Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е основната причина

...
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е основната причина
Коментари Харесай

Горанов: Резултатът от изборите се дължи на Борисов

Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов е главната причина за успеха на ГЕРБ в изборите за Европейски парламент. Това съобщи министърът на финансите Владислав Горанов след оповестяването на предварителните изборни резултати, които демонстрират безапелационна победа на ръководещата партия. Според финансовия министър резултатът се дължи " преди всичко на премиера и това, че структурите съумяха да се активизират, подтиквани и от неговите насоки ".

" Борисов е фактор, който всеки обича да подценява. Точно тогава Борисов се появява. На Борисов геният му е, че го подценяват ", сподели Горанов.

Той разяснява още, че е " прекомерно рано да се радваме ", само че положителният резултат на вота за европарламент дава " политическо доверие и вероятност ".

Горанов добави, че грешките на ГЕРБ от преди вота, " ерозираха партията ", имайки поради свадите с евтини жилища, купени от хора от ГЕРБ, и оставките поради нарушавания при усвояването на евросредства за къщи за посетители.

" Не мисля, че ГЕРБ съумя да почисти имиджа си. В същото време не би трябвало да се самобичуваме. Скандалът беше претрупан с страст. А в него бяха забъркани и доста хора, които не са от ГЕРБ. Най-доброто е, че политическата класа си вади заключения по какъв начин би трябвало да се държи ", сподели Горанов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР