Премиерът Гълъб Донев упражни правото си на вот в СУ

...
Премиерът Гълъб Донев упражни правото си на вот в СУ
Коментари Харесай

Гълъб Донев пусна глас с майка си с надеждата депутатите да не гледат собствения си интерес

Премиерът Гълъб Донев упражни правото си на избор в СУ " Св. св. Кирил и Методий ". На изборите той пристигна с майка си. 

" Гласувах за народни представители, които схващат и ще вземат решение същинските проблеми на хората. Гласувах за народни представители, които ще показват и ще пазят същинските ползи на хората, а не своите лични. Гласувах за политически представители на народа, които да дават образец за образование, за приемливост, за диалогичност и за толерантност ", заяви служебният министър председател и изрази вяра за висока изборна интензивност.

" Дано политическите партии са съумели с посланията си да привлекат повече български гласоподаватели, тъй че да имаме в действителност законно Народно събрание, което да показва волята и ползите на българските жители ". 

" Убеден съм, че изборите, които се организират в България от години наред, са почтени, само че те по никакъв метод не би трябвало да бъдат чести ", съобщи Донев и добави:

" Влизането в серпантина от избори не е от изгода за нито един български жител ".

" Винаги пристигам до урните с майка ми, която е много стара и трудноподвижна. Така беше и в този момент ", приключи служебният министър-председател.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР