Премиерът Гълъб Донев участва в национално съвещание на МВР и

...
Премиерът Гълъб Донев участва в национално съвещание на МВР и
Коментари Харесай

Гълъб Донев и МВР се заричат да преборят контролирания вот -

Премиерът Гълъб Донев взе участие в национално заседание на Министерство на вътрешните работи и прикани да бъдат ограничени " уродливи феномени като купения и следен избор ".

" Обществото чака от нас подготовката и провеждането на почтени и свободни избори. Когато има комбиниране на политическа воля и професионализъм, е изцяло допустимо да бъдат лимитирани уродливи феномени като купения и следен избор и разнообразни изборни злоупотреби ", сподели той.

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев на собствен ред съобщи, че главната задача на Министерство на вътрешните работи е да се провежда провеждането на изборния развой, който би трябвало да протече умерено и несъмнено.

" Много добре знаем какви са порочните практики и ще използваме целият насъбран опит да се опитаме да го развием и ще изисквам този път да поставим всички старания да разкрием лицата, които стоят зад тези порочни практики - купения, корпоративния избор, всякаква форма на деформиране на изборния резултат и тези лица да бъдат издирени и изправени пред закона ", сподели Демерджиев. 

Пред Министерство на вътрешните работи Гълъб Донев прикани за непоносимост към нарушителите на пътя, поради които има почтени жертви.

" Всяко известие за злополука на пътя, която е лишила за следващ път човешки живот и е предизвикала страдалчество и тъга, ме изпълва с яд. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който не съблюдава разпоредбите за придвижване и заплашва с държанието си човешки живот. Направете вероятното и невъзможното, с цел да овладеем войната по пътищата в страната. Уверявам ви, че може да разчитате на цялостната поддръжка на държавното управление и моята персонална като министър-председател ", каза министър-председателят.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР