Премиерът Гълъб Донев прави отчет за свършеното от служебния кабинет

...
Премиерът Гълъб Донев прави отчет за свършеното от служебния кабинет
Коментари Харесай

Гълъб Донев представя отчет за работата на служебния кабинет

Премиерът Гълъб Донев прави доклад за свършеното от служебния кабинет навън изключително съвещание на Министерския съвет.

На него Донев показва отчет за резултатите от работата на служебния кабинет в интервала 3 февруари - 5 юни.

С протоколно решение Министерският съвет ще утвърди доклада за своята активност в мандата на второто служебно държавно управление с министър-председател Гълъб Донев.

" Бяха изтощителни 10 месеца ", разяснява служебният министър председателят Донев пред министрите.

" Ние върнахме центъра за взимането на решения където е неговото място – в България. В последните дни всички приказват за страната, мислете за хората… Политическата надменност е демоде и безполезна ", сподели още той.

" Отчетността е главен принцип на положителното ръководство и допуска всеки орган, упражняващ власт, да се регистрира за постигнатите резултати пред обществото. За страдание това условие се подценява в активността на изпълнителната власт. С изключение на сегашното служебно държавно управление, нито един кабинет след 2009 година не е показал подобен доклад в края на мандата си - непълен или цялостен ", уточни служебният министър председател.

По думите му предварителните избори са минали умерено и свободно, а Министерство на вътрешните работи се е справило с главната си цел – да пресече пазаруването на гласове.

Той даде за образец ограниченията за битката с инфлацията и за гарантиране на продоволствената сигурност. Инфлацията е намаляла сред септември и март.

" Предприети бяха ограничения за гарантиране на продоволствената сигурност и цените на храните ", уточни Донев.

Изплатена беше великденска добавка за 1 002 000 пенсионери в размер на 70 лева

Очаквайте детайлности!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР