Премиерът е на поредна инспекция, този път с министъра на

...
Премиерът е на поредна инспекция, този път с министъра на
Коментари Харесай

Борисов на поредна инспекция: Наред с танкове и артилерия, правим и пътища

 Премиерът е на поредна ревизия, този път с министъра на защитата и вицепремиер. Двамата са в цех " Терем ", където се правят ремонтни действия на бойна техника.

" Наред с танкове и артилерия, вършим и пътища ", похвали се .

" Крайно време е българската войска да стане главен консуматор на нашето произвеждане ", показаха вяра пред премиера от завода.

" На танковете Т-72 ще бъде осъществена рационализация. Ще бъде интегрирана нова система за ръководство на стребата и система, която има сателитна връзка. Има предупрежение и за облъчване с лазерен лъч ", срещнаха още Борисов с работата, която се прави по модернизацията на танковете.

" Колко служащи има? ", поинтересува се Борисов.

" 200 души от Търговище и района ", дадоха отговор му от управлението на завода.

пък изясни на примиера и какви са главните действия, които към този момент са приключени и тези, които следва да се осъществят с отпуснатите от държавното управление 50 млн. лева

" Парите, които се отделят за защита отиват за БГ промишлеността ", сподели Каракачанов.

Напомни, че са съумели да ремонтират радикално самолетите Су -25, макар пандемията. Напомни плана за машините за спецчастите. След това идва ремонта на Т-72, а парите са обезпечени. Договорът за корабите също е подписан и съумели да договорят разсрочено заплащане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР