Премиерът Дмитрий Медведев разшири списъка с украинските граждани, по отношение

...
Премиерът Дмитрий Медведев разшири списъка с украинските граждани, по отношение
Коментари Харесай

Русия разшири санкциите срещу Украйна

Премиерът Дмитрий Медведев разшири листата с украинските жители, във връзка с които се вкарват специфични стопански ограничения. Съответното държавно разпореждане от 16 декември беше оповестено на формалния портал за правна информация. Според документа в листата са включени още девет души, като двама украинци са изключени от листата. Така документът към този момент включва към 570 души. Освен това кабинетът разшири листата със артикули, чийто импорт от Украйна в Русия е неразрешен, съобщи TACC, представена от организация " Фокус ".
Забранени са царевичното нишесте, глюкозата и фруктозата, медицинските въздуховоди и тръби, нагревателни подложки, катетри, хемостатични турникети и редица други медицински произведения. Също по този начин възбраната важи за радиатори и котли за централно отопление, елементи от помпи за течности.
В същото време описът на продуктите, чийто експорт от Русия за Украйна е неразрешен, се добавя от рециклируема хартия или картон (отпадъчна хартия и обвързваните с тях отпадъци). Решението влиза в действие на 17 декември.
Припомняме, че на 29 декември 2018 година Русия вкара възбрана за импорт от Украйна на пшеница, слънчогледово масло, сладкиши, зеленчуци, плодове, бира, вино, трактори, хартия, турбини, мебели и други артикули. Списъкът включва също шоколад, етилов алкохол, плодови сокове, хайвер от есетра, риба и консерви, самун и брашно, сладкарски произведения, съоръжение за преправка на селскостопански артикули, мотори и генератори, трактори, редуктори, трансформатори, кабели и проводници, предмети за детска и женска хигиена, както и редица други артикули. Общо първичният лист включва повече от 50 типа артикули.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР