Премиерът Денков направи някои забележителни пътувания, които ще останат като

...
Премиерът Денков направи някои забележителни пътувания, които ще останат като
Коментари Харесай

Асим Адемов: Ники пътува, но Николай Денков е безполезен министър- председател!

Премиерът Денков направи някои забележителни пътувания, които ще останат като връх в неговата министър-председателска кариера.

 

Това написа евродепутатът от ГЕРБ/ ЕНП Асим Адемов в коментар на зачестилите наспоследък външнополитически гафове на премиера.

 

Ето какво още написа Адемов, като изброява:


В Екологичен потенциал в Страсбург - изнесе слаба тирада пред празна зала!

 

В Нидерландия - срещна се с премиера в оставка Рюте. Благодари за поддръжката му за Шенген...при състояние, че самият Рюте, когато не беше в оставка, ни блокираше с години за Шенген!


Във Франция - срещна се с френския президент Макрон. Защо ли? Единствената изгода от тази среща е, че ще има фотография за спомен с Макрон!


В Украйна среща със Зеленски. Подари му имитация на меч на хан Кубрат, а Зеленски му дава отговор, че не е видял меч. А и най-вероятно Зеленски е очаквал не имитация на меч, с който да се дуелира с Путин, а муниции, с които да води война против съветския агресор.


Изводите от тези забележителни пътувания - Ники пътува, само че Николай Денков е ненужен министър- ръководител! Също толкоз, колкото беше и Кирил Петков!, написа в умозаключение Адемов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР