Премиерът Бойко Борисов заяви, че първо ще обсъди с президента

...
Премиерът Бойко Борисов заяви, че първо ще обсъди с президента
Коментари Харесай

Борисов ще обсъди първо с президента предложението за главен секретар на МВР

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че първо ще разиска с президента предлагането си за основен секретар на Министерство на вътрешните работи.
„ Преди да се спомене каквото и да е име, в комфортно за него време ще го потърся, ще стимулирам кандидатура, ще сложа няколко имена и тогава ще пристъпим към нужните по закон съгласувателни дейности. Системата има потребност от професионализъм, от успокоение, и съм уверен, че и той ще огледа държавнически на тази задача”, разяснява Борисов.

„ Човекът или хората, които ще му предложа като разновидности, са и в този момент положителни експерти, управляват огромни структури и не би трябвало някоя от тях да пробуксува, в случай че бъде отказано съгласуване”, посочи министър председателят.

Борисов акцентира, че шестимата депутати на ГЕРБ са дали своят вот срещу наказване за Унгария макар взетото решение на ЕНП. „ Нашата партия с всичките си депутати се разгласи срещу задействането на този член. Всичко друго е голословие, нападки, неистини и опит да се прикрие същинското решение на социалистите. Ръководителят на госпожа Нинова, водачът на европейските социалисти, не я послуша или тя не го послуша и гласоподава за наказването на Унгария, както и нейните депутати в Екологичен потенциал. Това не е ли двоен критерий – на открито да удряш по Унгария, а в България да казваш, че някой различен го прави”, попита Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР