Премиерът Бойко Борисов заяви, че е много разочарован от евродепутата

...
Премиерът Бойко Борисов заяви, че е много разочарован от евродепутата
Коментари Харесай

Борисов е разочарован от Джамбазки, ВМРО трябвало да реши бъдещето му

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че е доста отчаян от евродепутата Ангел Джамбазки, който бе заловен да кара в нетрезво положение.

" Действително съм отчаян доста. Думата отчаян е доста малко. Винаги съм го харесвал като политик, доста работа е правил на България като подобен ", сподели министър председателят пред публицисти в Брюксел. Той препрати въпроса за политическото бъдеще на Джамбазки към личната му партия - съдружния сътрудник в ръководството Вътрешна македонска революционна организация.

" Знаете, че аз нито капка алкохол не пия и съм извънредно огромен съперник на всеки, който си разреши да пие и да се качи да кара. С един сходен случай си нанасяш такава вреда, че не знам дали ще можеш да се възстановиш, тъй че това е работа на Вътрешна македонска революционна организация - да вземе своите решения ", сподели Борисов.

По думите му значимото в тази ситуация е, че полицията е направила всичко належащо - спряла е евродепутата, взети са му проби за алкохол и той е глобен, " тъй че той ще понесе всичките си последици ". " Нито някой го е прикрил, нито някой е спрял, а това е един честен акт ", добави министър председателят.

Вчера, откакто се разбра, че книжката му е отнета поради шофиране в нетрезво положение, Ангел Джамбазки сподели, че се срами и е постъпил безконтролно, за което съжалява. " Малкият демон е, че това приключи с инспекция и наказване, каквото ще последва ", сподели евродепутатът пред Би Ти Ви, само че не уточни дали счита да понесе и политическа отговорност.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР