Премиерът Бойко Борисов заяви, че България няма да загуби средства,

...
Премиерът Бойко Борисов заяви, че България няма да загуби средства,
Коментари Харесай

Борисов: България няма да загуби средства от орязването на парите за кохезионна политика

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че България няма да загуби средства, макар орязването на парите за кохезионна политика в многогодишната финансова рамка на Европейския съюз за интервала 2021-2027 година.

" България, макар че Англия няма да внася вноска - към този момент е несъмнено след изборите през вчерашния ден - няма да загуби пари. Дори малко ще са повече! От кохезионната политика, към 80 милиона, мисля, че са ни по-малко, само че ние по този начин или другояче през бюджета компенсираме с нови инфраструктурни планове. Имаме нови 250 милиона, които може, евра, да похарчим за слаборазвитите райони. Това е Северозапада, Родопите. Така че, в случай че успеем да си защитим този бюджет, аз мисля, че ще е добре за България ".

За първи път, макар доказаните наказания против Русия, за нея през вчерашния ден се говореше, толкоз добре, сподели Борисов.

Премиерът съобщи, че НСО е на послушание на президентската институция и по тази причина няма да разяснява случая с тежко потърпевшото дете.

Борисов изрази и отчаяние от обстоятелството, че евродепутата от партията на европейските социалисти и консерватори Ангел Джамбазки е бил хванат с алкохол в кръвта:
Министър-председателят добави, че България, дружно с други държави-членки, обмисля да заведе групово дело в Съда на Европейски Съюз по краткотрайното съглашение по пакет " Мобилност ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР