Премиерът Бойко Борисов застава зад решението на БСП да иска

...
Премиерът Бойко Борисов застава зад решението на БСП да иска
Коментари Харесай

Бойко Борисов не познавал шефа на радиото

Премиерът Бойко Борисов застава зад решението на Българска социалистическа партия да желае анкетна комисия за случая в Българското национално радио .Ще помоля като ръководител на партията нашата парламентарна група да се причисли незабавно към тази анкетна комисия, която желаят сътрудниците от Българска социалистическа партия, разгласи той.

Освен това Борисов желае Народното събрание да разпореди инспекция на Сметната палата, която да направи инспекция на БНР. В момента прокуратурата правила инспекция .
 Българска социалистическа партия желае анкетна комисия по проблема с БНР
Българска социалистическа партия желае анкетна комисия по проблема с БНР

Решението на ГЕРБ щяло да покаже дали Борисов желае да замаже случая

Той нямал нищо общо със абсурда в националното радио. Аз този началник на националното радио за наслада в никакъв случай не съм го чувал и не съм приказвал с него, нито го познавам , посочи министър-председателят. Ако левите не били предложили анкетна комисия, щял да упорства неговите хора да излязат с сходно предложение.

Възмутен съм от това, което са създали, разкри още той отношението си към абсурда в БНР. Убеден съм, че и прокурорите ще намерят отговорните, сподели Бойко Борисов.
 ДАНС, Съвет за електронни медии и КРС ревизират БНР, Борисов не желае
ДАНС, Съвет за електронни медии и КРС ревизират БНР, Борисов не желае " безобразия "

БНР е стратегически обект за националната сигурност

Пред публицисти министър председателят беше сбит по тематиката с предварителното освобождение на Джок Полфрийман , като съобщи, че не може да си разреши да разяснява решение на българския съд. Всички знаем какъв е отговорът, само че аз не мога да си разреша да го кажа , акцентира Борисов, помолен да разяснява правосъдното решение за австралиеца. Иначе споделял общото мнение по въпроса.
 Депутати възмутени от предварителното свобождаване на Полфрийман Обновена
Депутати възмутени от предварителното свобождаване на Полфрийман

Нинова: Това още по-остро слага въпроса за препоръчаните промени в НПК
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР