Премиерът Бойко Борисов започна с чистката в някои структури на

...
Премиерът Бойко Борисов започна с чистката в някои структури на
Коментари Харесай

Борисов започна с чистката в ГЕРБ от шефовете в Благоевград

Премиерът Бойко Борисов стартира с чистката в някои структури на ГЕРБ, както се беше заканил в нощта след локалните избори. На балотажа ръководещата партия завоюва в множеството огромни градове, само че загуби кметските места в Благоевград, Русе, Ямбол и Видин. Именно в тези градове той се закани да има съществени промени.

Явно министър председателят е решил да стартира с Благоевград. Изпълнителната комисия на партията е решила да смени регионалния координатор на ГЕРБ и е избрала за поста евродепутата Андрей Новаков. Досега позицията заемаше депутатът Даниела Савеклиева. Самата тя обаче ще продължи да има въздействие в партийната активност в региона, тъй като става регионален административен секретар.

Рокади има и в структурата на партията в Сандански. Досегашният общински началник Кирил Котев е сменен със Стоян Стоев. Този ход също не е изненада, тъй като в изборната нощ министър председателят уточни поименно общината като една от аргументите за загубата в региона.

" Благодаря на Господа и на българския народ, че ми дадоха отново доверието си. След " Апартаментгейт ", къщата на Манолев по Сандански, Камбитов, дето играе ръченица, по какъв начин да спечелим ", сподели тогава водачът на ГЕРБ.

От ГЕРБ оповестяват, че в края на идната седмица новото управление ще бъде публично показано пред актива на партията в Благоевград на регионално заседание.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР