Премиерът Бойко Борисов, заедно с група министри и руския посланик,

...
Премиерът Бойко Борисов, заедно с група министри и руския посланик,
Коментари Харесай

Борисов обяви, че строи газови магистрали

Премиерът Бойко Борисов, дружно с група министри и съветския дипломат, откри новоизграден метафоричен газопровод от 11 км, който ще е част от трасето на " Балкански поток ". Обичайно той държа похвално слово за това по какъв начин под плодородни ниви се поставят тръби и по какъв начин България ще има " две газови автомагистрали ". По думите му страната ни ще си купува най-евтиния газ, а съседите ни ще си го доставят по тези газопроводи.
" Първо, да благодаря на строителите, тъй като тези, които са следили, виждам че и част от медиите, които са с нас, че по тези плодородни ниви, които виждате, изпод са тръби, които могат да транспортират големи количества газ, изпитани на над 80 атмосфери налягане. Перфектна работа на заварчици, на монтажисти. Денонощна работа, сложна работа. И освен да им благодаря на тях, а и да пожелая триумф и бързо да придвижват техниката, тъй като по-късно ще ви покажа от другата страна към този момент на България сходни на вас служащи какво вършат – същото ", не спря с похвалите Борисов, представен от Фокус.
Много политици единствено говорели, само че той изпълнявал, " с цел да може идващите години новото потомство да получава такси от пренос ". България, уверен е Борисов, ще си " възвърне мястото като главен газоразпределителен център ".
Това е една политическа автомагистрала, обясни Борисов и добави: „ Оттук нататък стартира войната в Сирия. Там, където има огромни стопански ползи и газопроводи – няма война. Затова все по-усилено строим. Следващите генерации ще си взимат директни такси за геостратегическото ни състояние ".
Преди това Борисов направи ревизия на газопровода и беше осведомен със свършената работа. " Това е доста тъничък поминък, всяко нещо се ревизира да няма кухина, по-късно като пуснат налягането. Най-важното е, че върху тези площи ще си заждат царевица, жито - споделям го, с цел да знаят и еколозите, с цел да видят, че съблюдаваме всички ", изрече се експертно министър председателят.
" Спазваме безусловно всичко и след една година няма да има никаква разлика в хумуса на почвата, а селскостопанските производители ще могат да създават своята продукция ", обясни още Борисов.
После добави по какъв начин " всички се надяват и чакат България да си направи газопроводите ".
От своя страна съветският дипломат Анатолий Макаров акцентира, че новият газопровод ще способства за " просперитета на страната и ще подтиква привличането на вложители ".
Вицепремиерът Томислав Дончев също се включи с похвали: " Такова полагане на тръби е, че не ни стигат заварчици ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР