Премиерът Бойко Борисов за пореден ден инспектира на живо строителството

...
Премиерът Бойко Борисов за пореден ден инспектира на живо строителството
Коментари Харесай

Борисов: Работното ми място е по строежите

Премиерът Бойко Борисов за следващ ден инспектира онлайн строителството на пътна права дружно с районния министър Петя Аврамова и министъра на финансите Кирил Ананиев.  " Нашето работно място е по градежите ", безапелационен е министър-председателят. Той още веднъж изрази мнение, че в случай че беше елементарно, другите към този момент да са го създали, без да конкретизира защо тъкмо приказва.

" Вместо единствено да приказват и да хвърлят храната по... Вместо да отидат да кажат: " Ето една палета с яйца за Бойко и Петя "...А по какъв начин се създава едно яйце, по какъв начин се гледат кокошки ", продължи да се възмущава Борисов.

По-рано денем министър председателят и министри разговаряха с Пламен Димитров от КНСБ и Димитър Манолов от КТ " Подкрепа ". Сбирката бе в пусто поле под дъжда, а Борисов разгласи, че намиращата се зад тила им нива ще стане седми реактор на АЕЦ " Козлодуй ". 

По думите на Кирил Ананиев в проектобюджета е очакван растеж на пенсиите следващата година в общ размер над 1,8 милиарда лв.. Минималната пенсия би трябвало да бъде увеличена от 250 на 300 лв.. 10-процентен растеж в две стъпки е очакван за пенсиите под линията на бедността (между 300 и 369 лева). Пенсиите над 369 лв. ще бъдат увеличени с 5%. Не се планува нарастване на оптималния застрахователен приход, посочи още Ананиев.

Предвиждаме 10% нарастване на приходите - по този начин, както през всичките години. 360 милиона лв. са за нарастване на учителските заплати, добави Борисов.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР