Премиерът Бойко Борисов взе участие в 9-я Зимен университет на

...
Премиерът Бойко Борисов взе участие в 9-я Зимен университет на
Коментари Харесай

Борисов: Нужен ни е ефективен орган срещу корупцията

Премиерът Бойко Борисов взе присъединяване в 9-я Зимен университет на Младежи ГЕРБ, който се организира в град Сандански. Университетът стартира през вчерашния ден, а първоначално му бе отдадена минута мълчания на ненадейно умрелия Стефан Шарлопов.

" Важно е да имаме ефикасен орган за битка с корупцията. Не би трябвало на всякакви места да се случват безобразия, а след това да се приписват на нас, по тази причина този орган би трябвало да има и необятен обсег ", съобщи водачът на ГЕРБ на въпрос, обвързван с новия закон за антикорупция и прилежащите към него звена.

" Винаги сме подкрепяли нашите съседи от Гърция, само че не пропуснах случая да им напомня и някои значими неща. Преди години Гърция и Италия одобриха плана " Посейдон ", който заобиколи България, само че в този момент ги питах какъв брой правилни бяха тогава ", безапелационен бе Борисов.

Събитието беше намерено в парк-хотел „ Пирин “ – Сандански. Форумът се провежда взаимно от Младежи ГЕРБ, Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “ и Фондация „ Ханс Зайдел “.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР