Премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Красимир Каракачанов и министърът на финансите

...
Премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Красимир Каракачанов и министърът на финансите
Коментари Харесай

Борисов преряза лентата на зала в Албена

Премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Красимир Каракачанов и министърът на финансите Владислав Горанов откриха в курорта „ Албена ” на най-голямата мултифункционална конферентна зала в района „ Перуника хол ”. Така стартират тържествата на ваканционното населено място послучай 50-годишнината от основаването му.

" Само може да им се зарадваме и да разгледаме ", сподели министър председателят на откриването.

" Перуника Хол " се намира на мястото на досегашния боулинг център. Мултифункционалната зала е най-голямата в района, потенциал над 1000 места, оповестиха от комплекса. Тя е предопределена за конгресни събития, концерти, спортни прояви. Проектът е дело на проектант Владимир Попов, а интериорният дизайн - на френската специалистка Кристин Борела.

Тържествата не престават на следващия ден – 24 август. Това е денят, в който курортът Албена е публично открит и посреща първите си туристи. Ръководството на комплекса кани на празничен коктейл от 18 часа в зала „ Перуника Хол “ някогашни чиновници, сътрудници, другари, сътрудници. Гости ще бъдат министър Николина Ангелкова и министър Нено Димов.

Вечерта от 20 ч., на откритата сцена до хотел „ Добруджа “, гостува Софийската опера и балет с мюзикъла " Mamma Mia ". Входът е свободен. За юбилея ще има и празнична заря. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР