Премиерът Бойко Борисов умело маневрираше между всички. Той смяташе, че

...
Премиерът Бойко Борисов умело маневрираше между всички. Той смяташе, че
Коментари Харесай

Цветанов: Борисов умело маневрираше между всички, за да прокара руските интереси |

Премиерът Бойко Борисов ловко маневрираше сред всички. Той смяташе, че ще може да надиграе всеки, с цел да прокара съветските ползи. През третия мандат на ГЕРБ безусловно нищо не е направено.

Това сподели водачът на “Републиканци за България ” Цветан Цветанов, представен от БГНЕС. 

“Трябва да се ограничим от политиканстването, тъй като с популизма, който следим през последните години никой не взема решение проблемите. Необходим е политически и публичен консенсус, само че когато няма политическа воля за това, няма по какъв начин да се стигне до истината “, сподели още ръководителят на Република България. Според него “държавата през днешния ден отсъства от действителните геополитически решения ”.

“В днешното положение на българския парламент, при тази борба, няма кой да води логичен и изчерпателен спор по тематиките, които са свързани с националната сигурност и с хоризонта, който да очертае страната ни “, сподели още Цветанов, представен от пресцентъра на партията.

Изграждането на „ Републиканци за България ” е комплицирана конструкция. Tя е за всички тези хора, които желаят някаква нормалност и смяна, а през всички тези години не са намирали съответната опция, за която да дадат своя глас. От тази позиция мисля, че повече ще бъдат непознати лица и непринадлежащи на остарялата групировка, от която бях част преди време, само че в това време не съм обърнал тил и не съм затворил телефона на всеки един, който е желал да поддържа плана „ Републиканци за България “ и до скоро да е бил част от други политически обединения от център-дясно “, съобщи Цветанов.

“Тук приказваме за опцията с плана „ Републиканци за България “ да очертаем хоризонта, тъй като през днешния ден в политически проект виждаме какви са дебатите – те са доста принизени и той не е политически, повече е просташки “, акцентира ръководителят на новосформираната партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР