Премиерът Бойко Борисов умело маневрираше между всички. Той смяташе, че

...
Премиерът Бойко Борисов умело маневрираше между всички. Той смяташе, че
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Борисов маневрираше между всички, за да прокара руските интереси

Премиерът Бойко Борисов ловко маневрираше сред всички. Той смяташе, че ще може да надиграе всеки, с цел да прокара съветските ползи. През третия мандат на ГЕРБ безусловно нищо не е направено. Това сподели водачът на " Републиканци за България " и някогашен зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов.

" Трябва да се ограничим от политиканстването, тъй като с популизма, който следим през последните години никой не взема решение проблемите. Необходим е политически и публичен консенсус, само че когато няма политическа воля за това, няма по какъв начин да се стигне до истината “, сподели Цветанов.

Според него " страната през днешния ден отсъства от действителните геополитически решения ".

" В днешното положение на българския парламент, при тази борба, няма кой да води логичен и изчерпателен спор по тематиките, които са свързани с националната сигурност и с хоризонта, който да очертае страната ни “, сподели Цветанов, представен от пресцентъра на партията.

“Републиканци за България” е комплицирана конструкция. Tя е за всички тези хора, които желаят някаква нормалност и смяна, а през всички тези години не са намирали съответната опция, за която да дадат своя глас “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР