Премиерът Бойко Борисов ударно инспектира завод, пътища, газопровод и спортна

...
Премиерът Бойко Борисов ударно инспектира завод, пътища, газопровод и спортна
Коментари Харесай

Борисов ударно проверява пътища, завод, газопровод и спортна зала

Премиерът Бойко Борисов стремително инспектира цех, пътища, газопровод и спортна зала .

" Докато другите приказват за диверсификация, ние я вършим . Цялото трасе е за 18 милиарда куб. метра газ. Това е Балкански поток . В сряда ще създадем същото и с Гърция - там е от 3 до 5 милиарда куб м. И с нашите залежи - Хан Аспарух и Силистар - имаме цялостна диверсификация ", изясни той откакто инспектира осъществените от " Булгартрансгаз " ЕАД действия в региона на Болярово, по уголемение на газопреносната инфраструктура от българо-турската граница до българо-сръбската граница.

Борисов изясни, че компресорните станции са американски , а трасето би трябвало да е готово до октомври. " Създаваме условия и за американски полутечен газ, и за съветски газ . Ние си построяваме сега газовите автомагистрали. Паралелно с дипломацията и интензивно строим ".

Борисов следи полагането на тръби и разяснява, че реализацията на цялостната идея за газов хъб " Балкан " цели опазване стратегическата роля на България , като водещ газов център в района на Европа.
 Борисов желае тиха съпротива, когато обстоятелствата приказват
Борисов желае тиха съпротива, когато обстоятелствата приказват

Откриха 13 000 кв. м индустриални площи в Пазарджик

Във Facebook, министър председателят изясни: " Проверих строителството на новата многофункционална зала в Бургас. Освен спортни събития в нея ще могат да се организират конгреси, фестивали и концерти ".

Той иснпектира построяването на обходния път на Поморие , част от първокласния път Слънчев бряг - Бургас. В строителството на правата с дължина 5,8 км, ще се влагат към 20,6 млн. лева от републиканския бюджет.

Борисов разяснява и че приключва реконструкцията на 10-километровия сектор от пътя Пловдив - Асеновград. Инвестицията е за близо 33 млн. лева - от оперативни стратегии и републиканския бюджет. С построяването на правата се обезпечава бърз транспортен достъп на жителите от общините Куклен и Асеновград и от област Смолян до Автомагистрала " Тракия ". Този път е главната връзка на летище Пловдив и индустриалния регион в покрайнините на Пловдив до Транс-европейска транспортна мрежа. АПИ започва процедура за разработване на механически план и строителство на местни платна на пътя, добави той.

" Пътят Пловдив-Асеновград е станал доста прекрасен . Призовавам водачите да не се изкушават и да съблюдават рестриктивните мерки , с цел да няма произшествия ", разяснява министър председателят.

По думите му, стартира и ремонтът на обходния път на Пазарджик . Той е построен през 70-те и е ремонтиран единствено отчасти. Вследствие дългогодишната употреба на пътя, асфалтовата настилка е мощно напукана. Предвижда се и план за напълно ново трасе на околовръстния път на Пазарджик , което да изведе изцяло тежкия трафик от урбанизираните територии.
 Борисов: Няма защо да депозирам оставка
Борисов: Няма защо да депозирам оставка

Той е угрижен за бъдещето на ГЕРБ без него
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР