Премиерът Бойко Борисов сякаш изпитва алергия да влиза в сградата

...
Премиерът Бойко Борисов сякаш изпитва алергия да влиза в сградата
Коментари Харесай

Бойко Борисов сякаш има алергия да влиза в парламента

Премиерът Бойко Борисов като че ли изпитва алергия да влиза в постройката на Народното събрание.
Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков във връзка отсъствието на премиера в пленарна зала по време на дебатите по предлагането на Българска социалистическа партия да върне блиц-контрола.
Българска социалистическа партия желае да спечелва парламентаризма, левите не желали блиц контрола, с цел да ги ощастливява Борисов, по думите на Ерменков.
Той настоя най-малко един път премиера да идва в Народното събрание и да дава отговор на неуместни въпроси, а не " да дава отговор на въпросите на платени публицисти ". Освен това социалистът заподозря Борисов в непросветеност.
Според сътрудника му Крум Зарков този прийом (блиц-контрола), важащ в предходни парламенти, се потвърдил като ефикасен способ за надзор върху изпълнителната власт. От началото на мандата министър-председателят се явил няколко пъти в Народното събрание. По думите му медиите постоянно водели неуместна проправителствена политика.
Каква бистрота, има министри, които не са виждани с месеци, изясни и Павел Шопов от " Атака ". Управляващите не желали Бойко Борисов да се вика постоянно в Народно събрание. Националистът желае в зала да идват самозабравили се министри и вицепремиери, по думите му. " Атака " е за връщане на блиц контрола.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР