Премиерът Бойко Борисов смята, че обществото харчи излишна енергия в

...
Премиерът Бойко Борисов смята, че обществото харчи излишна енергия в
Коментари Харесай

Борисов: Спрете с тези протести, харчи се излишно енергия

Премиерът Бойко Борисов счита, че обществото харчи непотребна сила в проблеми като този с разградските лъвчета или строителството на втори въжен превоз на Банско, за които решенията са явни или регламентирани.

На 12-ата среща на бизнеса с държавното управление Борисов прочувствено съобщи: " Хора, спрете с тези митинги! " Напомни на протестиращите, че акциите им костват пари, тъй като би трябвало да се заплаща ексклузивен труд на служителите на реда, а това значи разноски и за самите протестиращи като данъкоплатци.

Премиерът изрази мнение, че мястото на лъвчетата е в Холандия, тъй като там те могат да бъдат приучени към предстоящ живот на независимост в Африка.

Като човек, който се занимава с животни, им споделям - генетично увреждане имат, развъждат се братя и сестри. Инат заплашителен, възмути се той от позицията на общинския съвет в Разград, който отхвърли изпращането на лъвовете в чужбина. Вметна обаче, че не желае да го назовават деспот, който е предопределил ориста на животните.

От тематиката за митинга против това, който е плануван за през днешния ден пред Министерския съвет, Борисов прескочи към митингите против строителството в Пирин, позволено от държавното управление в последните дни на декември. " В Давос на хълм 10 лифта... Броя, броя, броя...А тук - митинг, митинг, митинг за един въжен превоз ", възмути се министър председателят. Той повтори, че разрешението на държавното управление е обещано единствено за строителство на водохващания за питейна вода. " Една керемида повече няма да се допусне. А в случай че има повече - излизаме на митинг и ние ", даде обещание той.

Борисов съобщи, че не е отишъл в Народното събрание за дебатите по вота на съмнение към държавното управление от почитание към самия парламент. Той изрази разочарованието си от равнището на изявленията там, които се свеждали до мнения за родственици и братовчеди. " Като ме атакуван, мога да отговоря с каруцарския им език, да не помни, че председателстваме Съвета на Европейски Съюз ", призна той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР