Премиерът Бойко Борисов ще участва в петъчния парламентарен контрол, предаде

...
Премиерът Бойко Борисов ще участва в петъчния парламентарен контрол, предаде
Коментари Харесай

Борисов ще дава обяснения на депутатите за политиката ни към Русия

Премиерът Бойко Борисов ще взе участие в петъчния парламентарен надзор, съобщи БГНЕС. Той ще отговори на запитване по отношение на националната политика на държавното управление на България за развиване на връзките с Руската федерация за сполучливо осъществяване на българските национални ползи.

Предвидено е здравният министър Кирил Ананиев да отговори на най-вече депутатски въпроси – 11. Сред тях и въпрос по отношение на трансплантационно лекуване на български жители отвън територията на страната. Към него има и въпрос за положението на постройката, определена за новата национална педиатрична болница.

Не малко въпроси – 9, има и към Петя Аврамова, министър на районното развиване и благоустройството. Тя ще отговори на депутатски въпроси, измежду които за ремонтните действия и ограничението на придвижването по автомагистрала “Хемус ”.

Само един въпрос има към заместител министър-председателя по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева. Той е по отношение на известие на Министерството на външните работи на България.

Питане по отношение на политиките на Министерството на вътрешните работи за гарантиране на конституционните права на жителите има към министър Младен Маринов. Към него има и три въпроса, единият от които по отношение на миграционен напън по българо-турската граница.

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще отговори на два въпроса, също толкоз въпроси има в програмата за петък и към министъра на околната среда и водите Нено Димов. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР