Премиерът Бойко Борисов ще участва в неформална среща на държавните

...
Премиерът Бойко Борисов ще участва в неформална среща на държавните
Коментари Харесай

Борисов ще участва в среща за миграцията в Залцбург

Премиерът Бойко Борисов ще взе участие в неофициална среща на държавните и държавни ръководители на Европейския съюз на 19 и 20 септември в Залцбург, Австрия. Той ще участва на неофициална работна вечеря, давана от федералния канцлер на Австрия Себастиан Курц в чест на водачите на страните членки на Европейски Съюз.

Основната тематика на полемиките ще бъде миграцията. По време на работната вечеря водачите ще обсъдят постигнатото във връзка с намаляването на броя на незаконните мигранти и съдействието с трети страни. Такъв ще бъде и фокусът на Срещата на върха в Австрия на 20 септември. Държавните и държавни ръководители ще създадат обзор и на напредъка, реализиран в региона на сигурността по границите и киберустойчивостта, както и в усилването на полицейското и правосъдно съдействие.

Срещата ще завърши със съвещание във формат ЕС27 за разискване на въпросите, свързани с Брекзит. Това съвещание ще даде опция за разглеждане на положението на договарянията с Обединеното кралство и идващите стъпки.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР