Премиерът Бойко Борисов ще се яви в петък на парламентарен

...
Премиерът Бойко Борисов ще се яви в петък на парламентарен
Коментари Харесай

След една година прекъсване Борисов ще се яви на парламентарен контрол


Премиерът Бойко Борисов ще се яви в петък на парламентарен надзор. След близо година спиране, министър-председателят ще отговори на въпрос на опозицията.

За последно министър председателят е взел участие в парламентарния надзор преди съвсем една година на 7 юли 2017 година

Според дневния ред на Народното събрание Борисов ще отговори на един единствен въпрос. Питането е отправено от депутата от Българска социалистическа партия Антон Кутев и е за визитата на министър-председателя в Москва.

На депутатски въпроси ще дават отговор още вицепремиерите Валери Симеонов и Екатерина Захариева, както и министрите на земеделието и обществените грижи.

Борисов ще участва и на срещата на високо ниво за бъдещето на Европейската кохезионна политика, част от европредседателството на България.

На нея ще бъде предадена и интернационалната подписка от над 140 хиляди души в отбрана на Кресненското дефиле. Подписите са събрани за три месеца в интернационална акция.

Според основателите Европейската комисия бездейства за кресна години наред и финансира строителството на автомагистрала Струма в нарушаване на европейските наставления. Искането е автомагистралата да бъде изнесена от дефилето.

Подписката към този момент беше предадена на еврокомисаря по околната среда.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР