Премиерът Бойко Борисов ще открие престижен икономически форум в Пловдив,

...
Премиерът Бойко Борисов ще открие престижен икономически форум в Пловдив,
Коментари Харесай

Борисов открива престижен икономически форум в Пловдив

Премиерът Бойко Борисов ще открие влиятелен стопански конгрес в Пловдив, който ще събере 30 изтъкнати имена на бизнеса. Първият Икономически конгрес Пловдив, ще бъде двудневна конференция, която ще се организира на 21 и 22 юни 2018 година

Той се провежда в съдействие с Делфийския стопански конгрес и Центъра за демократични тактики. За да опишат повече за събитието, в града под тепетата тази седмица ще дойдат Симеон Г. Цомокос - създател на форума, и Даниел Смилов, който е програмен шеф за политически и правни проучвания в Центъра за демократични тактики.

Цомокос е грък по генезис, приключил право и стопанска система в Атина. В предишното е работил като търговски експерт в Посолството на Съединени американски щати в Атина и основен изпълнителен шеф на Американско-гръцката комерсиална камара.

Също по този начин е бил общоприет секретар и ковчежник на Съвета на американските търговски камари със седалище в Европа  и общоприет секретар на Съвета за бизнес Гърция-Турция. Той е и създател на Съвета за бизнес за Гърция-САЩ, гръцко-унгарският бизнес съвет, гръцко-египетския бизнес съвет, а през 2006 година основава Бизнес съвет Гърция-Сърбия, който ръководи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР