Премиерът Бойко Борисов ще отговаря на депутатски въпрос по време

...
Премиерът Бойко Борисов ще отговаря на депутатски въпрос по време
Коментари Харесай

Борисов ще се появи за трети път на парламентарен контрол през тази година

Премиерът Бойко Борисов ще дава отговор на депутатски въпрос по време на петъчния парламентарен надзор, съобщи БГНЕС.
Премиерът ще пристигна в Народното събрание за трети път от началото на тази година, с цел да дава отговор на въпроси в границите на контрола. На 13 юли той беше в Народно събрание поради запитване на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на политиката на държавното управление по въпросите на миграцията в България и Европа. Той беше на парламентарен надзор и на 8 юни като отговори на въпрос от Антон Кутев по отношение на визитата си в Москва в края на май 2018 година.
И на идното си присъединяване в парламентарния надзор министър-председател ще дава отговор на един въпрос. Той още веднъж е на депутата от левицата Антон Кутев и е по отношение на функционалните отговорности на министъра на Българското европредседателство все още.
В програмата на контрола този петък на депутатски въпроси ще дават отговор още двама вицепремиери и трима министри. Така пред депутатите на парламентарната естрада би трябвало ще застанат заместител министър-председателите Томислав Дончев и Екатерина Захариева, която е и министър на външните работи. Тримата министри, които ще дават отговор на въпроси на народни представители са този на културата - Боил Банов, Петя Аврамова, която е министър на районното развиване и благоустройството и здравният министър Кирил Ананиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР