Премиерът Бойко Борисов ще иде в парламента, за да обясни

...
Премиерът Бойко Борисов ще иде в парламента, за да обясни
Коментари Харесай

Борисов отговаря пред депутатите какво работи Лиляна Павлова

Премиерът Бойко Борисов ще иде в Народното събрание, с цел да изясни с какво се занимава отрасловият министър Лиляна Павлова, след като българското европредседателство завърши.

Въпросът е насочен от депутата от Българска социалистическа партия Антон Кутев и е " по отношение на функционалните отговорности на министъра на Българското европредседателство все още ".

Планираната дата за отговора на премиера е била 28 септември, само че през последните две седмици Борисов беше ангажиран в петъците. " Докога предвиждате госпожа Лиляна Павлова да е член на държавното управление в качеството й на министър на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз ",пита още Кутев. 

За последно Борисов участваше в парламентарния надзор на 8 юни тази година. Тогава той отговаряше на запитване за визитата му в Москва и какви са договореностите, които е постигнал с съветския президент във връзка с доставките на природен газ за България. Въпросът отново беше заложен от Кутев.

Преди юни тази година министър председателят за последно беше взел участие в парламентарния надзор на 7 юли 2017 година. Миналата седмица финансовият министър изясни рядкото наличие на премиера с това, че той " не може да си губи времето с парламентарния надзор, в който дебатът истеризира ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР