Премиерът Бойко Борисов ще бъде в Гърция за участие в

...
Премиерът Бойко Борисов ще бъде в Гърция за участие в
Коментари Харесай

Борисов ще участва в индустриален форум в Солун

Премиерът Бойко Борисов ще бъде в Гърция за присъединяване в Третата среща на високо ниво в Солун, която ще се организира на 15 и 16 ноември. Форумът се провежда от Съюза на индустриалците на Северна Гърция и се семейства от премиера на страната Алексис Ципрас. В срещата ще вземат участие и министър-председателят на Сърбия Ана Бърнабич, вицепремиерът на Румъния Ана Бирчал, както и министри от района.

Основната тематика на тазгодишния конгрес е европейската вероятност, свързаността, индустриалното развиване и съдействието със Западните Балкани. Тя ще бъде продължение на диалозите от Четиристранната среща на високо ниво сред България, Гърция, Румъния и Сърбия, извършена на 2 ноември във Варна и ще даде опция на четирите страни да срещнат представителите на бизнеса и интернационалните финансови институции с съответни планове и хрумвания за развиването на района.

В делегацията на министър-председателя Бойко Борисов ще бъде министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР