Премиерът Бойко Борисов ще бъде разпитан в рамките на досъдебното

...
Премиерът Бойко Борисов ще бъде разпитан в рамките на досъдебното
Коментари Харесай

Разпитват Бойко Борисов заради Пламен Бобоков

Премиерът Бойко Борисов ще бъде разпитан в границите на досъдебното произвеждане на Спецпрокуратурата по следствието против предприемача Пламен Бобоков. Министър-председателят ще бъде изслушан като очевидец на следващия ден.
"Специализирана прокуратура продължава дейностите по следствието подсъдебно произвеждане за незаконно съдружие за търговия с въздействие ", оповестиха от обвиняването.
Заключението от направената компютърно-техническа експертиза на конфискувани по делото материални доказателства е обект на изчерпателен разбор. С оглед изясняване на обективната истина по досъдебното произвеждане се организират голям брой разпити на очевидци и се приобщават документи, относими към предмета на следствието.
С оглед открита връзка на разнообразни дати през 2019 година сред лицето Пламен Бобоков и Пламен Нунев, депутат, регионален координатор на ГЕРБ в Русе и Росен Даскалов, някогашен общински началник на ГЕРБ в Русе, същите са призовани да дадат показания. А Борисов ще свидетелства по отношение на клеветите на Бобоков, изнесени през последната седмица в медийното пространство.
Пламен Нунев е вторият съименник на Бобоков, който е забъркан в чат аферата. Първият е Пламен Узунов - съветникът на президента Румен Радев, за който стана ясно, че е лобирал в полза на масления необут за назначението на съответни посланици в чужбина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР