Премиерът Бойко Борисов се възмути, че е имало дезинформация по

...
Премиерът Бойко Борисов се възмути, че е имало дезинформация по
Коментари Харесай

Борисов обяви, че е жертва на жълти сайтове по случая с блъснатото от НСО дете

Премиерът Бойко Борисов се възмути, че е имало дезинформация по случая с блъснатото от кола на НСО дете и внушения, че това е дело на " гавазите на Борисов ". Премиерът коментура случая в петък пред публицисти в Брюксел.

разяснява от Брюксел злополуката с автомобил на НСО, който нощес блъсна на пътното платно 14-годишно момче.

" За регулация на НСО би трябвало да се попита президентската институция, тъй като това е директно послушание на президента. Не обичам да се меся в работата на другите хора. Що се касае до случая хубаво е по-навреме, по-коректно и по-бързо да се осведоми обществеността какво е станало ", съобщи министър председателят.

" Всеки от нас кара кола и знае, че на всеки може да се случи, тъй че, пази Боже, да има подобен случай, пъклен неприятно е, само че би трябвало правилно да се каже колата на коя институция е, имало ли е в нея пасажери или не е имало. Ако сравните двете прессъобщения, когато Цвета Караянчева катастрофира и вчерашната злополука, дори освен това пробваха се с през жълти, лъжливи уеб сайтове, да кажат, че гавазите на Борисов са провокирали злополуката. Упрека ми е, че не в точния момент, неточно осведомиха обществеността “, сподели още Борисов. По-рано вътрешният министър Младен Марисов заяви, че в автомобила на НСО, който нощес блъсна дете, не е имало охраняемо лице и не е бил част от конвой.

Премиерът разяснява и случая с Ангел Джамбазки, който беше заловен да кара в нетрезво положение. " Аз няма какво да се диференцирам тъй като той беше измежду съперниците ни на изборите в София, а и е евродепутат от друга политическа мощ. Тук мога да кажа, че това, което Министерство на вътрешните работи е трябвало да направи, това, което повелява закона са го създали в цялостния размер. Спрели са го, глобили са го, взели са проби с дрегер, в това число и във ВМА, тъй че той ще понесе всичките си последици “, уточни още той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР