Премиерът Бойко Борисов се срещна с привърженици на Ботев Пловдив

...
Премиерът Бойко Борисов се срещна с привърженици на Ботев Пловдив
Коментари Харесай

Страната ни ще проведе паралелно разследване за убийството в Солун

Премиерът Бойко Борисов се срещна с последователи на " Ботев " Пловдив поради убийството в Солун на 28-годишния Тоско Бозаджийски. На срещата участва и бащата на Тоско, както и основния прокурор Иван Гешев.

Близки на умрелия споделиха, че са били уверени, че страната с всички вероятни механизми ще се опита да помогне за справедливото решение на случая. Ще има и редом следствие то Специализираната прокуратура у нас. Близките мислят, че страната е застанала зад тях и се надяват на правдивост.

Майката на Тоско сподели за Българска национална телевизия, че откровено се надява гръцката прокуратура и разследване да си свършат работата и отговорните да бъдат осъдени. " Футболът би трябвало да сплотява, спортът би трябвало да сплотява хората, а не да се случват такива нещастия. За страдание, нашия наследник никой няма да го върне. Той ще бъде постоянно в сърцата ни. Това е нашето дете. За нас беше чест да имаме подобен човек с позиция, с дела ", сподели още тя. Майката благодари на всички хора, които са ги подкрепили.
 Гешев ще сезира Софийска градска прокуратура за убития българин в Солун Гешев ще сезира Софийска градска прокуратура за убития българин в Солун
В Министерски съвет се организира среща сред основния прокурор Иван Гешев, премиера Бойко Борисов и бащата на убития на 05.01.2020 година в Солун български година..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР