Премиерът Бойко Борисов се срещна с легендарния актьор Силвесър Сталоун.

...
Премиерът Бойко Борисов се срещна с легендарния актьор Силвесър Сталоун.
Коментари Харесай

Борисов към Сталоун: Братко мой, минаха 10 години, а ти все си си Рамбо

Премиерът Бойко Борисов се срещна с именития артист Силвесър Сталоун. Двамата демонстрираха доста топли връзки. " Как си, братко мой, веселя се да те видя още веднъж ", обърна се министър председателят към световноизвестния екшън воин.
" 10 години дали минаха от предходната ни среща? И ти все си си Рамбо ", означи Борисов. Той сподели обща фотография на двамата на мобилен телефон и напомни: " Тука още съм mayor (кмет на София, б.р.) ".
Сталоун дойде предходната седмица в София, с цел да презаснеме някои от сцените за най-новата си лента: " Рамбо V: Последна кръв ", на който е продуцент и сценарист. Той ще отседне в един от най-големите столични хотели и ще работи единствено във филмовия център в " Бояна ".

Холивудската звезда изрече позитивните си усещания от развиването на филмовата промишленост България. Той беше мощно впечатлен, че българите доста бързо са построили под земята тунел, дълъг над 1 км за една от сцените в новия " Рамбо ". " Имате невероятни строители (сценични служащи, б.р.). Нещо, което в Америка лишава 2 месеца, тук го вършиме за 2 седмици ", сподели Сталоун.
Построили сме над 62 километра метро, паркове, градини, похвали се в отговор Борисов.
" Действието във кино лентата се развива в Аризона, Америка и в Мексико, само че всичко сме снимали в България и наподобява напълно същото ", сподели артистът. Човек от екипа му разкри, че последната част " Рамбо " е снимана в региона на село Железница. Използвана е и конната база в село Ковачевци.

Сталоун сподели на Борисов и филмовия откъс на новата си продукция, където се вижда доста екшън и впечатляващи резултати. " С Пленкович и Хърватия в този момент ще се съревноваваме. Там снимаха Game of Thrones ", означи българският министър председател.
" Искам да ти благодаря за положителните думи в България, които споделяш в интернет ", сподели Борисов на Сталоун.
Актьорът от своя страна се оплака само от студената ни зима. " Живея в Калифорния и съм привикнал на по-топло ", сподели Слай с усмивка. " Така е, само че пък вършим международни шампионати по ски, имаме страхотни зимни курорти - Банско, Пампорово, Боровец ", отговори Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР