Премиерът Бойко Борисов се разграничи в петък от поредния тежък

...
Премиерът Бойко Борисов се разграничи в петък от поредния тежък
Коментари Харесай

Бойко Борисов за отстраняването на Великова: Главанаци! Това е безобразие

Премиерът Бойко Борисов се разграничи в петък от следващия тежък политически скандал – с отстраняването от ефир и натиска върху журналистката от БНР Силвия Великова, която в последна сметка бе възобновена като водеща.

" Главанаци, главанаци е точната дума. Имам възприятието, че го вършат преднамерено ".

Така министър председателят Бойко Борисов, представен от Дневник, разяснява пред публицисти в Русе отстраняването от ефир на Силвия Великова, чийто сектор е правосъдната система.

Борисов сподели, че се е обадил още през вчерашния ден на Великова като научил за отстраняването ѝ, с цел да ревизира дали е вярна тази информация. Двамата се познавали персонално още от времето, когато Борисов беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи, а Великова отразявала работата на ведомството. От тогава двамата се поздравявали по телефона за празници и поддържали естествени човешки връзки.

" Като чух за тази нелепост, ѝ се обадих да удостовери. Не го познавам шефа на БНР, не съм го и виждал. Помолих да му предадат, тъй като изпълнителната власт дава парите, само че не се меси, само че съм и ръководител на партия, чиято парламентарна група е гласувала за неговия избор, и в случай че не оправи това безсрамие, ще отида в Народното събрание и ще накарам парламентарната група да му желае оставката ", твърди Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР