Премиерът Бойко Борисов се появи на разширения брифинг на Националния

...
Премиерът Бойко Борисов се появи на разширения брифинг на Националния
Коментари Харесай

Борисов обяви края на брифингите на оперативния щаб

Премиерът Бойко Борисов се появи на разширения брифинг на Националния действен щаб, с цел да разгласи краят на всекидневното оповестяване на данните от телевизионните екрани. Инфирмацията ще се подава па в 8 часа всяка заран, само че ще се качва на електронната страница, с цел да не се основава ежедневно безпокойствие, разгласи Борисов. 

Премиерът се самопохвали като разгласи, че България, той и щаба са се справили най-добре спрямо другите страни. Днес вършим 100 дни, откогато издадох заповедта за Националния действен щаб. Благодаря на всички българи за напъните в битката против ковид, съобщи Бойко Борисов по време на брифинга.

Ние се справихме прелестно в една доста тежка болест и пандемия. Надяваме се всичко да утихне, да няма втора и трета вълна, сподели министър председателят. 

Щабът ще работи до 31 декември, с цел да имаме подготвеност, в случай че дойдат по-лоши времена, не се разформирова. Трябва да се научим да живеем с този вирус. Той не е утихнал. Искаме да се върнем по-бързо към естествения живот, добави Борисов.

Според него България е взела най-меките и навременни ограничения, а за в бъдеще най-важното ще е дистанция и стерилизация.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР